Røgpakken

DKK 169,00

Røg med røg på…

Lækre røgvarianter som giver en delikat og ikke gennemtrængende røgsmag til mange forskellige formål.

Beskrivelse

Røgpakken indeholder:

  • Røget salt
  • Røget Sød Paprika
  • Røget Hot Paprika
  • Smokey Sally

 

Der er ikke noget så godt som en lækker røgsmag, når du griller om sommeren. Men hvad med resten af året ? Eller når du ikke griller ? Med denne røgpakke får du lækker autentisk røgsmag hele året – Og til enhver lejlighed.

Røget salt er IKKE tilsat røgaroma, som mange af de billigere produkter bruger. Saltflagerne placeres i et lukket røgkammer, og røges igennem flere uger over gammelt egetræ. Det giver virkelig en dyb og autentisk røgsmag til saltet. Brug det f.eks. som krydderi på nye kartofler, æggeretter, eller på smørrebrød.

Røget paprika (sød og hot) kommer fra La Vera i Spanien, hvor de økologiske peberfrugter røges direkte på markerne i små røgningshuse, kaldet “Secaderos”. Det gør røgsmagen intens men ikke påtrængende. Røget paprika kan bruges i mange spændende sammenhænge, f.eks. til en god gullash, til æggeretter, pulled pork, eller som ekstra krydderi til en lasagne.

Smokey Sally er et blandingskrydderi som giver specielt grill- og gryderetter en meget delikat røgsmag. Blandingen indeholder røget paprika, hvidløg, fennikel, koriander og oregano, som samlet giver en afrundet smag og en meget lækker duft. Prøv også at drysse Smokey Sally direkte på en kold kartoffelsalat.

Se beskrivelsen af de enkelte krydderier på deres egne varekort.

Kan bruges til: Nye kartofler, æggeretter, pulled pork, gryderetter, smørrebrød, kartoffelsalat, grillmad


  • Type: Salt, Basis krydderi, Blandingskrydderi
  • Metaldåser: 1 x 80g, 3 x 50g
  • Ingredienser: Salt, peberfrugt, hvidløgspulver, koriander, fennikel, oregano

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Røgpakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×

Kurv