Kandyan Curry

DKK 49,50

Karry betyder sovs med grøntsager på tamilsk. Denne karry fra Sri Lanka giver en varm og krydret smag, og passer til al asiatisk madlavning.

Beskrivelse

På Sri Lanka har hver enkelt familie sin egen karry blanding, som passer lige præcis deres egen smag.
Kandyan Curry er lavet af de bedste bæredygtige krydderier fra Sri Lanka, og giver en krydret og ikke for stærk smag.
Hvis du vil have lidt ekstra styrke i din ret, kan du sagtens tilsætte ekstra chili til retten.
Som enhver anden karry, skal Kandyan Curry brændes af i swn varme olie, inden du starter din ret, for at frigive de mange fine nuancer og dufte.
Tilsæt også lidt sukker, for at fremhæve karryens mange smage

Kan bruges til: Wok, asiatisk, boller i karry (Deluxe)


  • Type: Økologisk blandings krydderi
  • Metaldåse: 50 g
  • Ingredienser: Koriander, fennikelfrø, sort peber, muskatnød, ris, dildfrø, gurkemeje, citrongræs, nelliker, spidskommen, kanel, kardemomme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kandyan Curry”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×

Kurv