Iberisk Agern Sortfodsskinke, lår, Bellota

DKK 3.975,00

Grisene er blevet fodret næsten udelukkende med agern, hvilket giver en ekstra delikat smag. Strukturen i kødet er endnu flottere, og endnu lækrere i smagen.
OBS: Lavt saltinhold, som giver en ekstra delikat smag.

Beskrivelse

Den iberiske gris er en race der stammer fra den iberiske halvø, hvor den lever i bjergene året rundt.

Dens oprindelse og habitat gør den til et unikt dyr med helt særlige egenskaber: den er lettere, mere mager og mørkere i pelsen end andre grise, og den går i timevis hver dag og æder agern og planter, hvilket giver den dens særlige smag.
Den har en særlig genetisk sammensætning, som betyder at oliesyren fra agerne trænger dybt ind i dyrenes muskelvæv, hvilket resulterer i de karakteristiske striber der ses i iberisk Jabugo skinke.
Bemærk at saltindholdet er specielt lavt for Pata Negra skinker, hvilket giver en særlig delikat smag.

Denne egenskab gør den også til den mest saftige skinke af dem alle.

Denne skinke er fra låret (IKKE skulderen !!), hvor det bedste kød sidder.
Der medfølger ikke holder og kniv til denne skinke – disse ting kan købes separat her i webshoppen.

Svinene til disse skinker er næsten udelukkende blevet fodret med agern, hvilket giver en ekstra delikat smag

Skinken kan holde sig i månedsvis, hvis blot den opbevares tørt ved max 18 grader.

Bemærk vægten: 9-9,5 kg!


  • Baglår af Iberisk Sortfods svin
  • Ren kost af agern
  • Hængetid mellem 36 og 48 måneder
  • 9,0 – 9,5 kg
  • Direkte import fra Spanien
  • Leveringstid: ca. 10-15 dage
  • Leveres direkte fra Spanien med GLS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Iberisk Agern Sortfodsskinke, lår, Bellota”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×

Kurv