Kategori: Skinker

Ægte Sortfods og Serrano skinker af bedste kvalitet

De rigtige Pata Negra lårskinker fra den Iberiske halvø

De originale Pata Negra skinker fra Spanien har hængt i tørrerum, ved en temperatur på 18 grader, i 36 til 48 måneder. Det giver den helt rigtige smag og duft. Server denne lufttørret skinke til din næste fest – Dine gæster (og du selv) vil huske smagen og duften længe efter at festen er slut. Du skal ikke være nervøs, hvis I ikke spiser op. En spansk saltet og lufttørret skinke kan holde sig i månedsvis, hvis den opbevares ved 18 grader eller derunder.

Under “Artikler” på denne side, kan du læse en udførlig beskrivelse af skinker, metoder, opbevaring, og andre gode tips til den helt rigtige oplevelse med lufttørrede skinker fra Spanien. Her er direkte link til artiklen:

Fakta om lufttørrede skinker

Alle skinker leveres fragtfrit fra Spanien, med GLS.

c
Iberisk Serrano skinke
DKK 995,00
Den klassiske spanske Serrano skinke er altid et hit. Letsaltet og lufttørret...
Iberisk Sortfodsskinke, lår, Cebo
DKK 2.275,00
Den originale Iberiske sortfods skinke, som mange holder af. Direkte importeret fra...
Iberisk Agern Sortfodsskinke, lår, Bellota
DKK 4.495,00
Grisene er blevet fodret næsten udelukkende med agern, hvilket giver en ekstra...
Standard Holder Plus
DKK 229,00
En god skinkeholder, der holder skinken i et stærkt greb, så udskæring...
Senior Holder Plus
DKK 289,00
Holderen har en indbygget skuffe, der indeholder skinkekniv, udbenerkniv, og strygestål. Smart...