Kategori: Skinker

Ægte Sortfods og Serrano skinker af bedste kvalitet

De rigtige Pata Negra lårskinker fra den Iberiske halvø

De originale Pata Negra skinker fra Spanien har hængt i tørrerum, ved en temperatur på 18 grader, i 36 til 48 måneder. Det giver den helt rigtige smag og duft. Server denne lufttørret skinke til din næste fest – Dine gæster (og du selv) vil huske smagen og duften længe efter at festen er slut. Du skal ikke være nervøs, hvis I ikke spiser op. En spansk saltet og lufttørret skinke kan holde sig i månedsvis, hvis den opbevares ved 18 grader eller derunder.

Under “Artikler” på denne side, kan du læse en udførlig beskrivelse af skinker, metoder, opbevaring, og andre gode tips til den helt rigtige oplevelse med lufttørrede skinker fra Spanien. Her er direkte link til artiklen:

Fakta om lufttørrede skinker

Alle skinker leveres fragtfrit fra Spanien, med GLS.

DKK 995,00
Den klassiske spanske Serrano skinke er altid et hit. Letsaltet og lufttørret...
DKK 2.175,00
Den originale Iberiske sortfods skinke, som mange holder af. Direkte importeret fra...
DKK 3.575,00
Grisene er blevet fodret næsten udelukkende med agern, hvilket giver en ekstra...
DKK 229,00
Elegance holderen er en enkel holder, der gør det den skal. Holder...
DKK 269,00
Gourmet holderen er et eksklusivt produkt, som gør sig godt på bordet....
DKK 289,00
Holderen har en indbygget skuffe, der indeholder skinkekniv, udbenerkniv, og strygestål. Smart...
DKK 110,00
Knivsæt i trækasse, bestående af skinkekniv og strygestål. Velegnet til lufttørret skinke....
DKK 150,00
(Midlertidigt udsolgt) 4 forskellige pålægspølser fra de samme svin, som sortfodsskinkerne kommer...
Luk menu
×

Kurv