Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Smagevarer
CVR: 26883997
Volshøjvej 19
8850 Bjerringbro
E-mailadresse: mail@smagevarer.dk
Telefonnummer: 2223 8878

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og gældende afgifter. Alle priser er inkl. moms.
Betaling sker ved Dankort, VISA/Dankort betaling, bankoverførsel, eller MobilePay Online. Beløbet hæves først når varen afsendes.
Ved betalings via bankoverførsel skal vi først modtage beløbet før vi afsender varen. Bemærk endvidere at ved betalings via bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.
Betaling med kort sker efter Nets regler herfor. Alle personinformationer er krypterede.
Betaling med Mobile Pay Online sker efter MPO’s regler herfor. Alle informationer er krypterede.
Du vil modtage din faktura pr. mail, eller ved modtagelse af din vare med post.

Forsendelse

Vi leverer over hele landet, og sender med Postnord, GLS, DAO365, eller Danske Fragtmænd til afhentning på nærmeste pakkeshop, eller levering til døren.
Fragtprisen afhænger af varens vægt, og kan variere mellem kr. 49,- og kr. 150,- inkl. moms. Du vil altid blive oplyst den konkrete pris inden købet.

Afhentning:
Du kan, efter aftale, afhente ordrer hos Smagevarer.

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Smagevarer og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er smagervarer.dk

Som registreret hos Smagevarer, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@smagevarer.dk
For firmaer, offentlige eller foreninger der registrerer sig i vores database, gælder samme datalov, dog skal CVR. nr. tilføres vores database.
Uanset om du køber eller ikke køber i shoppen på www.smagevarer.dk og gennemfører betalingen så kan Smagevarer aldrig gemme oplysninger som kortnr, reg.nr, og password til de forskellige betalingsmuligheder.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Det samme gælder hvis du handler hos os som virksomhed.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail@smagevarer.dk; tlf. 22238878; eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, specifikt Serano og Sortfods skinker.
  2. Vinsmagningsbilletter og andre former for tilmeldingsarrangementer kan ikke fortrydes når der er fastsat dato og tidspunkt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Smagevarer
Volshøjvej 19
8850 Bjerringbro

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk reklamationsretten begrænses af varens naturlige holdbarhed. Husk at vin og fødevarer skal opbevares efter vore anvisninger.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Smagevarer
Volshøjvej 19
8850 Bjerringbro

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Smagevarer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr . Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mailadresse, mail@smagevarer.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 2/7 2019

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Smagevarer.dk
Volshøjvej 19
8850 Bjerringbro
e-mail: mail@smagevarer.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)